SPA Kompagniet  •  Alt til badeværelset!  •  Bad og wellness i skandinavisk design og kvalitet.  •  16 års erfaring.

e-mærke certifikat ee trustmark

Ledige stillinger hos SPA Kompagniet

Hvem er SPA Kompagniet?

SPA Kompagniet er én af landets førende indenfor eksklusive Aqua Wellness produkter - i dansk topkvalitet, med 3 års garanti og til landets bedste priser!

Vi designer og udvikler selv spabade, swimspa, hottubs og saunaer. Desuden har vi et luksuriøst sortiment af badeværelsesmøbler, samt glas og bruseløsninger.

Kunderne er privatpersoner og virksomheder. De handler med os både telefonisk og online i webshoppen, eller i vores 4 flotte showrooms i Aarhus, Kolding, Hjørring og Karlsunde ved København.


19. april 2018

Projekt & butikssælger søges til luksusprodukter

SPA Kompagniet ApS , Karlslunde

Til vores wellness- og VVS-butik i Karlslunde, søges en kompetent og engageret sælger, til engros og projektsalg, samt salg og rådgivning af detailkunder.

Spakompagniet er markedsledende inden for sit felt. Vi sælger alt til badeværelsesindretning, samt wellness relaterede produkter. Butikken er med sine 2000 m2, en af landets største indenfor sit felt.

Om jobbet:

Din primære opgave vil være engrossalg af VVS- og wellness-produkter til VVS-installatører, typehusfirmaer og projektudviklere. Du vil være en del af et team, der har ansvaret for butik og lager. I har ansvaret for salg og rådgivning af kunder såvel som den daglige drift. Herunder indretning, optimering og ind- og udlevering af varer fra lager..

Det opsøgende salg, vil foregå fra butikken i Karlslunde, Hvor du vil være daglig backup til ekspedition af kunder i butikken. Du vil dermed få en varierede hverdag, hvor du veksler mellem opsøgende telefonsalg, udkørende kundebesøg og ekspedition i showroom.

Arbejdstiderne vil som udgangspunkt være 10-17 mandag til fredag samt 10-14 hver anden lørdag.

Din profil:

Du har dokumenteret succes med salg af langvarige forbrugsgoder - eventuelt, men ikke nødvendigvis, fra salg af VVS produkter, badeværelsesudstyr, wellness produkter eller køkkenbranchen.

Du bør have kørekort til bil og truck. Det sidste kan evt. erhverves efter ansættelse.

Det vil være en fordel, hvis du besidder en vis håndværksmæssig viden til brug i forbindelse med rådgivning og reklamations behandling.

Som person er du:

  • Tillidsvækkende
  • Empatisk
  • Selvstændig
  • Resultatminded
  • Troværdig

Derudover har du ordenssans og besidder købmandsskab.

Vi tilbyder:

En udfordrende og udviklende selvstændig stilling i en flad organisation, en kultur med hurtige beslutningsprocesser samt en spændende og alsidig hverdag. Derudover et fagligt højt niveau og et godt og kompetent bagland.

Send din ansøgning med CV senest den 4. maj 2018 til Susanne Mors Vestergaard på sml@spakompagniet.dk.


19. april 2018

Salgs- og ordrebehandler

SPA Kompagniet ApS, Hinnerup

 

Er du god til at holde struktur og orden på dine mange opgaver? Og kan du samtidig rådgive kunder og gennemføre et salg? Så er du måske vores nye medarbejder.

SPA Kompagniet i Søften/århus søger en salgs- og ordrebehandler, som kan varetage følgende opgaver:

  • Ordrebehandling af indkomne bestillinger
  • Rådgivning og salg via showroom, pr. tlf. og mail
  • Booking af distribution til hele landet
  • Koordinering med lager
  • Salg af reservedele samt udsendelse af dele under garanti.

Om Spa Kompagniet

Vi beskæftiger os med udvikling og salg af VVS- og wellnessprodukter og er markedsledende inden for vores område.
Vi sælger vores varer via nettet, pr. tlf. og vores showrooms. Dertil sælges produkter til VVS-grossister, bygge-markeder og typehusfirmaer.

SPA Kompagniet designer og udvikler selv alle produkter, som produceres i udlandet. Vi er ca. 15 ansatte, hvoraf de 10 er ansat på vores domicil i Søften, hvor vi har et stort showroom og et tilhørende lager. SPA Kompagniet har pt. i alt 4 afdelinger fordelt over hele landet, og 2 nye er på vej..

Hvem er du?

Vores nye kollega skal have en god ordenssans og være hurtig på tasterne. Du skal have en god telefonstemme og beherske dansk både mundtligt og skriftligt i alle sprogets nuancer.

Du skal trives med at arbejde med administrative opgaver og samtidig have en lille sælger i maven, så du også trives med at møde dine kunder og finde den bedste løsning til deres behov. Du har gerne erfaring fra et lignende job, hvor du har erfaring med at kombinere salg og administrationsopgaver.

Stillingen

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en virksomhed, som har fokus på et godt arbejdsmiljø og et godt socialt sammenhold, som vi alle bidrager til. Vi er inde i en spændende udvikling bl.a. med implementering af nye produkter, hvor vi beskæftiger os med udvikling og salg af luksusprodukter, hvilket betyder, at vi har en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens. Løn gives efter kvalifikationer.

Du kan læse mere om virksomheden på hjemmesiden www.spakompagniet.dk

Lyder stillingen som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV sml@spakompagniet.dk.

Ansøgningsfrist 4. maj 2018